Mulighed

MULIGHED…

Som forsikringsagentur har vi væsentligt flere forsikringsløsninger på hylden, end du finder noget andet sted. Dermed har vi også mange flere muligheder for at finde den løsning, der i dækning og pris matcher dit behov bedst.

Fordelene er både kontante og veldækkende.
Og endnu bedre, vi ordner det hele for dig.

Et forsikringsagentur håndterer og tegner forsikringer for agenturets kunder i udvalgte forsikringsselskaber.

Hos V-R Gruppen Forsikringsagenturer er forsikringsselskaberne udvalgt i samarbejde med søsterselskabet V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S (www.v-r.dk) .
Ved udvælgelsen af forsikringsselskaber er der lagt vægt på at opnå kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser. Tilsvarende stor vægt er der lagt på selskabernes kvalitet i forbindelse med skadesbehandlingen.

V-R Gruppen Forsikringsagenturer tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsforsikringer i samarbejde med de særligt udvalgte og primært danske forsikringsselskaber, men agenturet tilbyder også attraktive dækninger på Lloyds Markedet.

V-R Gruppens konsulenter vil i samråd med kunden udvælge netop det forsikringsselskab, som i såvel dækning og økonomi matcher kundens ønsker og behov bedst.

V-R Gruppen lægger stor vægt på lokal og personlig betjening. Derfor vil den enkelte kunde blive serviceret af sin egen, personlige konsulent i det pågældende lokalområde.

Hos V-R Gruppen Forsikringsagenturer sikres du som privat og/eller mindre erhvervsdrivende den bedste aftale til dit behov.

Som forsikringsagentur har vi væsentligt flere forsikringsløsninger på hylden, end du finder noget andet sted.

Kontakt os på
telefon 7022 3525
- eller send os dine
kontaktoplysninger på
post@vr-agentur.dk - så ringer vi dig op, når det passer dig bedst.

Elmegårdsvej 5 · 5250 Odense SV · tlf. 70 22 35 25 · Fax 70 22 35 21 · post@vr-agentur.dk