fbpx

Samarbejdspartner: Arkitektfirmaet Arne Birk

V-R Gruppen Forsikringsagenturer har indgået et samarbejde med Arkitektfirmaet Arne Birk, så vi kan tilbyde vores kunder endnu mere tryghed i forbindelse med hussalg og -køb.
Derfor kan vi nu tilbyde enestående og favorable vilkår for vores kunder, der enten skal sælge, købe eller bygge hus, igennem Arkitektfirmaet Arne Birk.

Arkitektfirmaet Arne Birk samarbejde logo
Arkitektfirmaet Arne Birk samarbejde privat hus af røde mursten
Arkitektfirmaet Arne Birk samarbejde privat hus med fladt tag og røde mursten

Skal du sælge hus?

Der er tre relevante ting, man skal være opmærksom på, når man skal sælge sit hus. Hvis man ikke tager stilling til dette forinden, kan det have omkostningstunge konsekvenser.

1. Energimærke

2. Tilstandsrapport

3. Eleftersyn

Det er et lovkrav at få vurderet husets energimærke, så dette punkt kan man ikke undgå. Tilstandsrapporten og eleftersynet er dog ikke et krav, men der er flere fordele ved at udarbejde disse rapporter.

Med en tilstandsrapport og et eleftersyn, frasiger man sig 10 års ansvar på fejl og mangler, i tilfælde af, at sådanne skulle dukke op efter salget af huset. Derudover har køber også mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring.

 

Skal du købe hus?

Hvis du derimod skal købe hus, så kan Arkitektfirmaet Arne Birk besvare eventuelle spørgsmål, man måtte have som køber i forbindelse med energimærket, tilstandsrapporten og eleftersynet. Derudover tilbyder arkitektfirmaet også en købergennemgangen af disse rapporter med henblik på eventuelle udbedringer, samt et overslag på hvad disse udbedringer vil koste.

 

Skal du bygge nyt hus?

Måske du går med drømmen om at bygge dit hjem helt fra bunden, så du får det præcis som du vil have det. I så fald, kan Arkitektfirmaet Arne Birk også være relevant, uanset om arkitektfirmaet skal stå for hele byggeriet eller kun en enkelt fase eller to.

 

Vil du vide mere om Arkitektfirmaet Arne Birk, kan du besøge virksomhedens hjemmeside her.

Er du nysgerrig og vil høre mere, eller har du andre privat-forsikringer, som vi skal kigge på, så skriv eller ring til os på post@vr-agentur.dk eller 7022 3525.

Skriv, ring eller find os

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – Torsdag: 09-00 – 16.00  |   Fredag: 09.00 – 14.00

VORES EMAIL

vores telefon nr.