fbpx

Skal du købe hus?

Det kan hurtigt blive en større omkostning, end du lige havde regnet med, hvis ikke du gør dig nogle overvejelser inden.

Uanset om du flytter fra en lejebolig eller ejendom, skal du være opmærksom på, at du har en optimal dækning ved eventuelle skader både under og efter flytningen.

Herunder får du tre gode råd, som du bør overveje inden du køber hus:

 

1. Overvej en ejerskifteforsikring

  • Da en husforsikring kun dækker de ydre skader (brand, stormskader ol.), er det en god idé at tegne en ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring dækker skader, der under vurderingen af huset har ligget skjult, og derfor ikke er noteret i tilstands- og el-eftersynsrapporten.

2. Sikre dækning af dine ejendele under flytning

  • Flytter du selv dine ting, skal du sikre dig, at din forsikring dækker eventuelle skader under flytningen.
  • Benytter du et flyttefirma, skal du sikre dig, at deres forsikring dækker eventuelle skader under flytningen (ikke alle flyttefirmaer dækker skader under flytning).

3. Opdater din indbosforsikring

  • Sørg for at give dit forsikringsselskab besked om flytningen da din indbosforsikring er afhængig af både boligens størrelse, og hvor mange der bor på bopælen.

Når du har det her på plads, så er næste punkt bare at vælge farve til væggene.

 

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål!

Sammen finder vi frem til, hvad der er relevant for dig, så du hverken betaler for meget, eller er utilstrækkeligt forsikret.

 

Lad os hjælpe dig her.