fbpx

Undgå tyveri i julen!

>> Du har lige købt de sidste julegaver, og skal lige handle ind til aftensmaden på vej hjem. Efter 20 minutter kommer du tilbage til din bil, men til synet alle frygter! Ruden er smadret, døren ridset og tomme poser og gavepapir flyder over det hele. <<

– “Hvad gør jeg nu?!”

Ved indbrud og tyveri vil din indbosforsikring i bedste fald desværre kun dække delvist, og du vil derfor stå tilbage med et tab uanset hvad.

Så hvorfor ikke komme tyven i forkøbet?

 

Her er der 3 gode råd til, hvad du selv kan gøre for at undgå ubudne gæster i juletiden
– og på alle andre tidspunkter også!


1. Synliggør sikkerheden

  • Hvis du ikke allerede har et alarmsystem, så anskaf dig et og tydeliggør dette så godt du kan med klistermærker på alle ruder og døre, samt placere eventuelle kameraer, så de kan ses udefra.
  • I mange kvarterer kan man tilmelde sig “Nabohjælp”, der er et mærke man kan sætte på døre, vinduer og postkassen, som indikerer, at man kommunikerer og holder øje med hinanden på vejen.

2. “Gem” gaverne væk

  • Sørg for, at gaverne ikke kan ses udefra og gem dem så vidt muligt væk i tilfælde af, at tyven skulle komme ind.
  • Har du gaver i bilen, som du ikke kan tage med dig, når du forlader bilen, så sikre, at disse er godt skjult. Læg dem evt. i begagerummet, hvor hattehylden el. kan skjule dem.

3. Hold på hat og briller

  • Sørg altid for, at have et øje på dine tasker og poser hele tiden og bær dem gerne tæt på kroppen, når du er ude og handle.

 

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål!

Sammen finder vi frem til, hvad der er relevant for dig, så du hverken betaler for meget, eller er utilstrækkeligt forsikret.

 

Lad os hjælpe dig her.