V-R Gruppen Forsikringsagentur ApS
Persondatapolitik

Her kan du finde oplysninger om hvordan vi behandler dine personoplysninger.


Hund-på-bagben-000011931320.jpg - Navn 293x582

oktober 2016
Vi søger forsikringskonsulenter

Kom med på holdet - og bliv en del af en hurtig-voksende succes

V-R Gruppen Forsikringsagenturer ApS søger Forsikringskonsulent(er) til snarlig tiltrædelse

Arbejdsområde

Gennem vores gode samarbejdspartnere skal du sælge konkurrencedygtige forsikringer og servicere vores mange bestående kunder.

Kvalifikationer

Du har salgserfaring fra forsikringsselskab, pengeinstitut eller anden relevant baggrund. Du er en god sælger, resultatorienteret, flittig, målrettet og kan sætte dig selv i gang. Det forventes, at du kan planlægge og strukturere din hverdag. Endvidere er du kontaktskabende og tillidsvækkende og trives i et travlt miljø.

Vi tilbyder

En selvstændig stilling i virksomhed, som er inde i en meget positiv udvikling.  En stilling, hvor du skal være med til at skabe jobindholdet. Der vil også være mulighed for videreuddannelse på forsikringsakademiet. Løn og ansættelsesvilkår vil modsvare dine kvalifikationer.

Ansøgning

Vi har brug for dig snarest og holder derfor løbende samtaler. Vil du vide mere om stillingen, er du altid velkommen til at kontakte underdirektør Poul Jørgensen på telefon 288 788 01. Ansøgning vedlagt relevante bilag kan mailes til: poul@v-r.dk

Lidt om os

V-R Gruppen Forsikringsagenturer ApS har domicil i Odense i sammen kontor som V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S. Vi er inde i en meget spændende og positiv udvikling med stor fremgang på alle parametre. Tilsammen er vi 14 ansatte i V-R Gruppen.

Elmegårdsvej 5 · 5250 Odense SV · tlf. 70 22 35 25 · Fax 70 22 35 21 · post@vr-agentur.dk