axa.png

baltic.png

DG_CMYK.png

Garfors_logo_center.jpg

kab logo

mølholm.png

søassurance.png

Gouda_hovedlogo_RGB.jpg

GOUDA

Specialister i rejseforsikring

Gouda Rejseforsikring er et af Danmarks største rejseforsikringsselskaber og har eksisteret i Danmark siden 1994. Gouda Rejseforsikrings aktiviteter i Danmark er fra 1. november 2013 købt af Gjensidige Forsiking ASA, Norge, der har sikret liv, helbred og værdier, siden den første brandkasse blev stiftet i 1816. Gouda fortsætter som en del af Gjensidiges danske filial.

I Danmark beskæftiger Gouda Rejseforsikring omkring 100 medarbejdere, som alle er specialister i rejse- og udstationeringsforsikring. Kontoret i København fungerer som hovedkontor for koncernens kontorer i de øvrige nordiske lande. 

Hjælpen er altid i nærheden

På Gouda Rejseforsikrings døgnbemandede alarmcentral sidder medarbejderne klar til at yde kunderne kompetent og personlig service, uanset hvor i verden der er brug for hjælp. Alarmcentralen har tilknyttet dansk lægekorps og et særligt kriseberedskab. Gouda Rejseforsikring ser det, som sin fornemste opgave at skabe tryghed og yde kunderne sikkerhed ud over alle grænser – døgnet rundt, året rundt og verden rundt.

Gouda Rejseforsikring hjælper rejsende - på ferie og på arbejde

Gouda Rejseforsikring tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til privat- og erhvervsrejsende samt udstationeringsforsikring. Sammen med de mere end 300 rejsebureauer og 250 forsikringsmæglere, der sælger Gouda rejseforsikringer, tilbyder vi en specialiseret, personlig og grundig rådgivning til rejsende på ferie eller arbejde.

Gouda Rejseforsikring - sikkerhed ud over alle grænser

[TILBAGE TIL AGENTUROVERSIGT]

Elmegårdsvej 5 · 5250 Odense SV · tlf. 70 22 35 25 · Fax 70 22 35 21 · post@vr-agentur.dk